• casete-volumetrice-1.jpg
  • casete-volumetrice-2.jpg
  • casete-volumetrice-4.jpg
  • casete-volumetrice-5.jpg
  • casete-volumetrice-3.jpg

Casete volumetrice

Casetele volumetrice iluminate reprezinta o forma ideala de a va evidentia reclama atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi fie ca va afisati logo-ul fie ca va prezentati produsele si serviciile prestate.

Datorita experientei in domeniul proiectelor speciale, avem posibilitatea de a produce si instala casete volumetrice iluminate de mici si mari dimensiuni.

De la proiectare la montaj, oferim solutii complete pentru identitatea vizuala.

Arc
P&G
RomPetrol
EuroMedia
Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe vbsmedia.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.